Verweg Land

RUDOLF KREUGER

Entertainer, Zanger, Pianist en Trompetist

Rudolf wordt in 1963 geboren in Heemstede. Hij komt uit een muzikale familie. Als klein jongetje wil hij maar een ding: muzikant worden. Als hij 10 jaar is begint hij met trompet spelen. Drie jaar later begint hij ook met zingen.

Zijn eerste band "The Dixie Motions" begint hij op zijn 15e. Rudolf werd bandleider en na een paar jaar was het dan ook "De Rudolf Kreuger Band"

Hij brengt dan zijn eerste cd uit, met 3 zelf geschreven liedjes.
Deze cd heet "Girl of Mine". Hij krijgt hierdoor regionale bekendheid. En treedt hij vervolgens 3 x per week op bij The Dinnershow van Frank Wentink. Hij werkt hier met bekende artiesten zoals Jeroen van de Boom, Ingrid Simons, Peter Douglas, Arno Kolenbrander en Franklin Brown.

2004 is Rudolf alleen gaan werken met zijn one-man band.
Als one-man band weet Rudolf met zijn live zang en muziek en top entertainment de hele tent op zijn kop te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt.

Rudolf speelt piano/keybord, heeft een heerlijke stem, en is een zeer goede trompettist. Hij speelt live mee met een band of dj en geeft een opzwepend gevoel en een geweldig extra dimensie aan uw feest!

De trompettist weet uit ervaring wanneer hij wel of niet moet spelen en kan de muziek benadrukken met funky riffs, coole licks en vette solo's.

De muziek van Rudolf blijft fris en hip doordat hij aan nieuw repertoire blijft werken.

BOEK RUDOLF NU
VOOR UW EVENEMENT!